več
Več
KJE GRADIMO

Prisotni smo na slovenskem trgu in v tujini. Z lastnimi zaposlenimi in lastno proizvodnjo izvajamo dela od začetka, do konca - od zemeljskih del, do izvedbe "na ključ". Za zaključna gradbena dela deloma sodelujemo s podizvajalci (stavbno pohištvo, elektro inštalacije, strojne inštalacije, polaganje talnih in stenskih oblog).

Izvajamo predvsem individualno zasnovane hiše. Naša ponudba tipskih hiš prilagajamo glede na želje strank. Zavedamo se, da je potrebno vsako hišo narediti kar se da udobno in prijazno družinam, ki bodo v njih živele. Da olajšamo strankam pot od začetka do same vselitve, je v naših cenah tipskih hiš zajeta tudi pridobitev gradbenega dovoljenja (DGD in PZI projekt).

Preberi več »
Priprava temeljnih plošč in kleti

Zaradi zasedenosti s proizvodnjo montažnih hiš ne ponujamo več opečne gradnje, za naše stranke po dogovoru ponujamo izvedbo talnih plošč in kleti. 

Preberi več »

Vrednote podjetja

Na Slo tržišču smo mlado podjetje, a ekipa ljudi, ki sestavlja tim in srce Noah-a ima vrsto let izkušenj na različnih področjih. Vsak posameznik tvori člen verige in še kako dobro se zavedamo, da je veriga tako močna, kot je močan najšibkejši člen le-te. Moralne vrednote in tem spoštovanje etičnih načel je za nas zelo pomembno. Stavimo na iskrenost, resnicoljubnost v komunikaciji, urejenost, organiziranost. Verjamemo da je vsakršno drugačno razmišljanje zastarelo. Podjetje je majhno, zato smo sposobni zelo hitre prilagodljivosti, hitrih odzivov glede na okoliščine, ki se v današnjem času spreminjajo strašljivo hitro. Največji poudarek damo prav na zaposlene in vse, s katerimi smo se uspeli povezati in skupaj orjemo ledino. Medsebojno sodelovanje je ključ do uspeha. Smo zaupanja vredno podjetje, dobri plačniki, pošteni v doseganju zastavljenih ciljev.

Poslanstvo podjetja

V samem poslanstvu vidimo močan ključ za doseganje odličnosti na naši poti. Cilj podjetja je na podlagi strokovnega dela, kakovostnih in izbranih materialov priznanih proizvajalcev, ter njihovo pravilno vgradnjo, zagotovimo zanesljivo, kvalitetno in trajno gradnjo, prav takšno kot si jo želi vsak zase in za generacije za nami. Največje priznanje nam je zadovoljstvo in pohvala ljudi, s katerimi nam je dana možnost sodelovanja. Zaenkrat smo majhni, a energični in prodorni. Smo polni zamisli, idej, možnosti za razvoj so v naših očeh neomejene.

Vizija podjetja

Razvoj blagovne znamke Noah temelji na kakovosti in zaupanju. V prihodnje želimo povečati prepoznavnost te znamke, saj smo v preteklosti delali le kot proizvajalec. Počasi, a na trdnih temeljih se želimo predstaviti kot proizvajalec in dobavitelj. Ciljna tržišča so nam tako v Sloveniji, kot na drugih tržiščih. Hitro pletemo poslovne vezi in širimo našo ponudbo, kar nam je v posebno zadovoljstvo in ponos. Naš team sestavljajo sposobni ljudje, nekateri z veliko izkušnjami in leti preživetimi v gradbeništvu, drugi mladi, polni idej in načrtov. S tako dobro zasedbo se nam ni bati prihodnosti. Sodobne trende želimo približati s cenovno ugodnimi ponudbami vsakomur.

Veliko ljudi nas vpraša od kod ime NOAH. NOAH je po slovensko ime NOE. NOE je bil svetopisemski očak, znan zlasti v povezavi z vesoljnim potopom. Bil je edini pravičen in neoporečen mož svojega rodu, zato se je, po svetopisemskem pripovedanju, Bog odločil, da mu da možnost preživetja. Dal mu je navodila za gradnjo velikanske ladje, ki jo danes poznamo po imenom Noetova barka. Barko je Noe sestavil iz lesa in je bila zatočišče vseh vrst živali, kar jih je živelo na kopnem. Nastal je 40 dnevni vesoljni potop. Nato je začela voda upadati in barka je nasedla na vrhu gorovja. Ko se je potop končal, je bila sklenjena zaveza, da svet ne bo več doživel vesoljnega potopa, ljudje pa ne smejo preliti človeške krvi. Kot znamenje tega dogovora lahko dandanes na nebu vidimo mavrico, ki povezuje nebo in Zemljo. Zgodba vsebuje določen nauk in les je ključni element preživetja živih bitij na Zemlji, zato smo se odločili da podjetje poimenujemo po Noetu - Noah d.o.o.


S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu