T: 08 20 573 93

Montažna gradnja NOAH

Odkrijte naš svet

Izbirajte med tremi fazami gradnje

Zunaj dokončan objekt
Delni ključ
NOAH ključ
Konfigurator hiš
Virtualni sprehodi
Garancije
Konstrukcijski sistemi
Subvencije
Certifikati

Vstopite v stik z nami

Na voljo smo na telefonski številki 08 20 573 93,
vašo elektronsko pošto pa pričakujemo na naslovu info@noah.si

Zadovoljne stranke

Wir sind bisher sehr zufrieden mit der Firma Noah. Als der Montagetermin endlich kam, warteten wir mit großer Vorfreude und Spannung auf das Eintreffen des Teams. Schöne schwarze Fahrzeuge fuhren in unser kleines Dorf, als ob Spezialeinheiten kämen :))). Und ja, die Spezialeinheit ist gekommen, die Profis. Innerhalb weniger Tage stand unser Haus. Top-Team. Fleißig wie Ameisen, echte Menschen. Hut ab - alles Lob. Uns ist bewusst, dass noch viel Arbeit vor uns liegt, aber wir freuen uns darauf. Alles Gute für Sie und Ihre Mitarbeiter. NOAH IST DER BESTE... :)

M. D.

Življenjski projekt Hiša... drugič. Prvič zidana, tokrat montažna. V letu dni smo realizirali naše sanje. Predala sem se vodenju intuicije in izbrala najboljšega ponudnika na trgu ... Noah Houses. Poleg izjemne prijaznosti in fleksibilnosti je njihova edinstvenost predvsem v sledenju in upoštevanju posameznika ne samo kot potrošnika, ampak kot del njihove družine*...hvala Alenka Gomboc za uvodno predstavitev in hvala direktorju Matej Jurak za zaupanje v nas ... prav tako hvala celotni NOAH ekipi za realizacijo in izpolnitev mojih, naših sanj v dobrem mesecu dni. Prisrčna hvala za današnje presenečenje ...you are the best!!!!

R. J.

Ker naju na poročni dan ni bilo doma, sva šele danes prevzela telegram, ki naju je globoko ganil. Prispel je namreč s strani podjetja, ki z nama ustvarja najin novi dom. Ne vem sicer, od kje jim informacija o najini poroki, ampak s to pozornostjo so še enkrat več dokazali, da so prava izbira. Hvala, Noah Houses

M. Z.

NOAH hiška na ključ zaključena v 5 mesecih. Zelo so profesionalni, organizirani, različne ekipe delajo točno ena za drugo, vsi počistijo za sabo. Pohvale vsem, zlasti koordinatorjem (Sandi, Nina, Špela), kateri ti s prijaznostjo in potrpežljivostjo pomagajo čez ves projekt. Zaradi takšnega super odnosa sploh nismo dobili občutka gradnje, nobenih skrbi in stresa. Če bi še enkrat izbirali, bi se enako odločili. Hvala za lepo izkušnjo.

Toni B.Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.