T: 08 20 573 93

NOAH 159

Preberi opis

Neto stanovanjska površina:

159,94 m2

Naklon strehe:

1,2°

Razmerje stranic:

1:1,25

Konfiguriraj svojo hišo

Vaša cena: 143.686 €
Natisni ponudbo
Zid Standard+
Natisni ponudbo
Zid Optimum

* Davčna stopnja: 0 %

Tloris

Opis

NOAH 159 je izpeljanka NOAH 169 - prava izbira za vse, ki iščejo harmonijo med sodobnostjo in tradicijo. 

Sodobna arhitektura hiše NOAH 159 daje prednost jasnim linijam in preprosti eleganci, saj ustreza konceptu sodobnega bivanja, obenem pa nudi občutek topline in udobja. S svojim funkcionalnim tlorisom in klasično razporeditvijo prostorov omogoča praktično in udobno življenje za vso družino.Zunanji videz hiše je zasnovan z mislijo na estetiko, ki se prepleta s funkcionalnostjo. Jasne, čiste linije dopolnjujejo premišljeni detajli, ki dodajajo hiši poseben čar. En takšen detajl je vogalna zasteklitev, ki ne le osvetljuje prostor, temveč tudi omogoča čudovit razgled na okolico ter povezanost z zunanjim okoljem.

Notranjost hiše je prostorna in svetla, klasična razporeditev prostorov omogoča, da se vsak član družine počuti domače in udobno. Kuhinja, jedilnica in dnevna soba tvorijo odprt in gostoljuben prostor, ki je srce doma, medtem ko ločene spalnice zagotavljajo zasebnost in miren počitek.

Povabite sodobnost in eleganco v svoj dom s hišo NOAH 159, ki združuje najboljše iz obeh svetov: moderno arhitekturo in klasično udobje.

 *Slike so simbolične. Dejanski videz hiše se lahko razlikuje od prikazanega.

Ostala ponudbaNaložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.