T: 08 20 573 93

Garancije

GARANCIJE

Skrbno izbrani uveljavljeni dobavitelji in podizvajalci, ki so prisotni na tržišču že desetletja, zagotavljajo dobro podporo ne le v garancijskih rokih, temveč tudi takrat, ko le-ti že potečejo. Večletne izkušnje, redna notranja kontrola in kontrola s strani inštitucij odgovornih za kvaliteto, ter preverjeni in certificirani vgrajeni materiali nam omogočajo, da damo na konstrukcijsko stabilnost vsakega objekta 30 letno garancijo.

ZNAK CE

Na podlagi evropske tehnične ocene (ETA-20/0576), so naši proizvodi pridobili oznako CE. Znak CE označuje certifikat, s katerim dokazujemo, da izpolnjujemo bistvene zahteve, ki jih postavljajo direktive EU. Naši proizvodi so skladni z evropskimi standardi, ti standardi oziroma tehnične zahteve so sledeče:

  • mehanska odpornost in stabilnost
  • varnost pred požarom
  • higienska in zdravstvena zaščita in varovanje okolja
  • varnost pri uporabi
  • zaščita pred hrupom
  • varčevanje z energijo in ohranjanje toplote

ÜA ZNAK

ÜA znak je avstrijsko tehnično soglasje Holzforschung inštituta v Avstriji, ki predstavlja avstrijski znak kakovosti. Tako kot znak CE tudi ta oznaka potrjuje, da naši produkti ustrezajo evropskim zahtevam. V Avstriji lahko s pridobljenim certifikatom opravljamo storitve in ponujamo gradbene proizvode, ki so pridobljeni v skladu z avstrijsko zakonodajo.

 

 

 Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.