T: 08 20 573 93

PRIZMA V 144

Preberi opis

Neto stanovanjska površina:

144 m2

Naklon strehe:

25°

Razmerje stranic:

1:1,53

Konfiguriraj svojo hišo

Vaša cena: 106.764 €
Natisni ponudbo
Zid Standard+
Natisni ponudbo
Zid Optimum

* Davčna stopnja: 0 %

Tloris

Opis

PRIZMA V - sodobno in oblikovno razgibana hiša, ki jo je možno postaviti na področja, kjer so zahteve po obliki hiš še zmeraj tradicionalne.

Hiša PRIZMA V ima skupne neto bivalne površine 144,6 m2. Prostorski plani zahtevajo različne oblike streh, zato smo pri tej hiši oblikovali enostavno dvokapnico z minimalnimi napušči ob vhodu in predelu kjer je predvidena terasa (le-ta ni vključena v osnovno ceno hiše).  Dodati je možno opcijo pokritega nadstreška za avtomobile. Tako dobimo sodobno in oblikovno razgibano hišo, ki jo je možno postaviti na področja, kjer so zahteve po obliki hiš še zmeraj tradicionalne.

Dnevni prostori skupaj s kuhinjo in jedilnico se nahajajo v pritličju. Spalni prostori so premaknjeni v prvo nadstropje. Kot vse naše hiše, se lahko tudi Prizma pohvali z zelo dobro osvetljenimi dnevnimi prostori in direktnim izhodom na teraso.

Imate vprašanje glede cenika montažnih hiš Noah? Pokličite nas na katero od naših telefonskih številk, ki jih imamo v kontaktu, ali izpolnite naš kontaktni obrazec in z veseljem vam bomo odgovorili.

Da je vsaka hiša zares unikatna, lahko poskrbimo tudi z različnimi barvami fasade. Poigrajte se na spodnjem linku in si pričarajte povsem individualno zasnovan zunanji videz hiše;

https://studija.weber/realestate-configuration/public/f2c91a13f8fa42c54e9f93cce91b588b

 

Ostala ponudbaNaložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.