T: 08 20 573 93

Prizma X 144

Preberi opis

Neto stanovanjska površina:

144 m2

Naklon strehe:

25°

Razmerje stranic:

1,53

Konfiguriraj svojo hišo

Vaša cena: 119.482 €
Natisni ponudbo
Zid Standard+
Natisni ponudbo
Zid Optimum

* Davčna stopnja: 0 %

Tloris

Opis

Osnova za razvoj hiše PRIZMA X je bila želja po velikih prostorih, kjer se ulovi čim več dnevne svetlobe, ter oblika hiše, ki bi jo bilo možno postaviti na večino zemljišč v Sloveniji. Hiša s 144,6 m2 neto bivalne površine razdeljene v dveh nadstropjih, ima velike steklene površine, ki so v večini obrnjene na jug. Streha je štirikapnica z napušči. Kako izgleda hisa s spremenjeno streho je možno videti pri hiši Prizma V.

Dnevni prostori skupaj s kuhinjo in jedilnico, ter tehnični prostori so v spodnjem delu hiše. Spalni prostori in sobe so zaradi zagotavljanosti miru in tišine pomaknjeni v prvo nadstropje.

Imate vprašanje glede cenika montažnih hiš Noah? Pokličite nas na katero od naših telefonskih številk, ki jih imamo v kontaktu, ali izpolnite naš kontaktni obrazec in z veseljem vam bomo odgovorili.

Da je vsaka hiša zares unikatna, lahko poskrbimo tudi z različnimi barvami fasade. Poigrajte se na spodnjem linku in si pričarajte povsem individualno zasnovan zunanji videz hiše;

https://studija.weber/realestate-configuration/public/a905e80f9b4ad4b5bd684d345200fc66

Ostala ponudbaNaložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.