T: 08 20 573 93

NOE 167

Preberi opis

Neto stanovanjska površina:

167,2 m2

Naklon strehe:

30°

Razmerje stranic:

1:1,05

Konfiguriraj svojo hišo

Vaša cena: 132.806 €
Natisni ponudbo
Zid Standard+
Natisni ponudbo
Zid Optimum

* Davčna stopnja: 0 %

Tloris

Opis

NOE 167 je dvokapnica sodobnega in mikavnega izgleda z razgibano in zanimivo notranjo razporeditvijo, ki se razteza na 167,2 m2 neto bivalne površine.

NOE 167 je dvokapnica sodobnega in mikavnega izgleda z razgibano in zanimivo notranjo razporeditvijo, ki se razteza na 167,2 m2 neto bivalne površine. Hiša je v obliki črke L in tako delno zaokroža zunanjo teraso (le-ta ni vključena v osnovno ceno hiše). Pri tem daje občutek, da je terasa del bivalnih prostorov. V podaljšanem spodnjem delu hiše so umeščeni spalni prostori z garderobno sobo in kopalnico. Tako je ta del povsem ločen od ostalih spalnih prostorov. Dnevni prostori so, kot pri večini današnjih hiš, odprti in medsebojno povezani - kuhinja, jedilnica in nekoliko ločena dnevna soba.

V zgornjem delu hiše so trije spalni prostori, kopalnica in velik centralni prostor, idealen za skupen igralni prostor za otroke. Iz centralnega dela je širok izhod na teraso, ki je delno pokrita z napuščem, tako da dodatno senčenje ni potrebno. Steklena ograja omogoča izjemen pogled na okolico tudi v primeru, ko sedite.

Kot opcija se lahko doda pokrita povezava z nadstreškom za avtomobile. Tudi ta izvedba je razgibana in posebna.

Da je vsaka hiša zares unikatna, lahko poskrbimo tudi z različnimi barvami fasade. Poigrajte se na spodnjem linku in si pričarajte povsem individualno zasnovan zunanji videz hiše:

https://studija.weber/realestate-configuration/public/7fcb9caece75b60eafc1b6634ba79e14

Ostala ponudbaNaložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.