T: 08 20 573 93

Neo 146

Preberi opis

Neto stanovanjska površina:

145,7 m2

Naklon strehe:

Razmerje stranic:

1:1,51

Konfiguriraj svojo hišo

Vaša cena: 117.255 €
Natisni ponudbo
Zid Standard+
Natisni ponudbo
Zid Optimum

* Davčna stopnja: 0 %

Tloris

Opis

Hiša NEO 146 je sodobno oblikovana dvonadstropna hiša v skupni neto bivalni površini 145,7 m2.

Hiša NEO 146 je sodobno oblikovana dvonadstropna hiša v skupni neto bivalni površini 145,7 m2. V pritiličju se nahaja dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, kopalnica ter pomožni prostori kot so kabinet, tehnični prostor in stopnišče. Da bo počitek bolj miren, so spalnica in sobe premaknjeni v zgornje nadstropje. S tem ločimo glasen dnevni prostor od tihih, mirnih prostorov. Dodana opcija lesene terase s pergolo in nadstrešek za avtomobil hišo razgiba in popestri. Prav tako se je možno igrati z barvami fasade. Možnosti so neomejene. Poigrajte se in si ustvarite hišo po svojih željah.  

Da je vsaka hiša zares unikatna, lahko poskrbimo tudi z različnimi barvami fasade. Poigrajte se na spodnjem linku in si pričarajte povsem individualno zasnovan zunanji videz hiše;

https://studija.weber/realestate-configuration/public/fcaca8aff8189d33f64cbfc3a1bf50bb

Ostala ponudbaNaložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.