T: 08 20 573 93


O nas

Noah (slovensko Noe) je bil svetopisemski očak, znan iz zgodbe o vesoljnem potopu, poplavi velikih razsežnosti, ki naj bi uničila Zemljo pred več kot tisoč leti. Stvarnik je namreč opazil, da so vsi ljudje hudobni in zlobni, Noetu pa je kot edinemu pravičnemu možu svojega rodu dal možnost preživetja. Dal mu je navodila za gradnjo velikanske lesene ladje, da bi rešil njegovo družino ter po dve živali vsake vrste.

Na dan vesoljnega potopa je voda za 40 dni prekrila Zemljo in uničila kopensko življenje, preživeli so samo ljudje in živali na Noetovi barki. Z upadom vode je barka nasedla na gorovju Ararat, Noe pa je obljubil, da svet ne bo več doživel vesoljnega potopa. 

Zgodba nosi jasno sporočilo o koncu stare in začetku nove dobe, les pa nas kot ključni element nenehno spremlja skozi celotno zgodovino in v človeku vzbuja občutek zavetja, doma in topline. To je bil tudi vzrok, da smo naše podjetje poimenovali Noah, d. o. o.

Skupaj z ekipo izkušenih strokovnjakov zagotavljamo, da bodo vaše sanje postale resničnost. Na podlagi vaših želja bomo zgradili prijeten dom, kjer boste občutili udobje bivanja na najvišji ravni. 

 

Matej Jurak, direktorNaložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.