T: 08 20 573 93

!!!NOVO!!! VILA 245 R

Preberi opis

Neto stanovanjska površina:

245,11 + 82,72 balkon m2

Naklon strehe:

1,2°

Razmerje stranic:

1:1,75

Konfiguriraj svojo hišo

Vaša cena: 268.638 €
Natisni ponudbo
Zid Standard+
Natisni ponudbo
Zid Optimum

* Davčna stopnja: 0 %

Tloris

Opis

NOVO! Prostorna vila s kar štirimi spalnicami, od katerih ima vsaka svojo garderobno sobo, tri kopalnice in fitnes sobo.

VILA 245 R je razkošna in prostorna lepotica, ki na 245 m2 ponuja štiri spalnice, vsaka ima tudi svojo garderobno sobo. Da ne bo zjutraj gneče, poskrbijo tri kopalnice, vila pa se ponaša tudi s fitnes sobo, kjer lahko v zavetju doma poskrbite za redno vadbo in si ustvarite svojo rutino, brez gneče in prilagajanja drugim. 

Velike steklene površine dajejo sončnim žarkom prosto pot in naredijo prostore še bolj svetle, tople, ki pa jih s primernimi senčili lahko poleti tudi zavijete v hlad ali si pozimi ustvarite romantične trenutke ob stenskem kaminu.

V zgornji etaži se na skoraj 83 m2 razprostira balkon, od koder se ponuja razgled daleč naokoli, prav tako pa imate pregled nad dogajanjem na spodnji pokriti terasi, ob kateri je umeščen bazen, ki bo zagotovo središče dogajanja na poletnih vrtnih zabavah, kakor tudi prijetna osvežitev v vročih dneh.

 

Ostala ponudbaNaložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.