T: 08 20 573 93

One 95/1

Preberi opis

Neto stanovanjska površina:

95 m2

Naklon strehe:

30°

Razmerje stranic:

1:1,64

Konfiguriraj svojo hišo

Vaša cena: 85.769 €
Natisni ponudbo
Zid Standard+
Natisni ponudbo
Zid Optimum

* Davčna stopnja: 0 %

Tloris

Opis

Hiša One 95 se lahko pohvali, kot večina naših hiš, z zelo dobro izkoriščenimi, svetlimi in udobju namenjenimi prostori.

Hiša One 95 se lahko pohvali, kot večina naših hiš, z zelo dobro izkoriščenimi, svetlimi in udobju namenjenimi prostori. Pri oblikovanju vaše hiše lahko izbirate med dvokapno, ravno, enokapno ali večkapno streho. Vsak prostorski plan namreč vsebuje svoje zahteve, prav tako so okusi glede izgleda hiš popolnoma subjektivni. Izbirate lahko med različnimi barvami fasade in poljubnimi materiali kot pri vsaki hiši, ki jih ponujamo in oblikujemo za trg.

Da je vsaka hiša zares unikatna, lahko poskrbimo tudi z različnimi barvami fasade. Poigrajte se na spodnjem linku in si pričarajte povsem individualno zasnovan zunanji videz hiše;  https://studija.weber/realestate-configuration/public/a838cc5ff02f239e25607f9fa39b309f

Ostala ponudbaNaložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.