T: 08 20 573 93

LINE 171

Preberi opis

Neto stanovanjska površina:

171,55 m2

Naklon strehe:

40°

Razmerje stranic:

1:1,53

Konfiguriraj svojo hišo

Vaša cena: 129.934 €
Natisni ponudbo
Zid Standard+
Natisni ponudbo
Zid Optimum

* Davčna stopnja: 0 %

Tloris

Opis

171,5 m2 velika, mansardna hiša je posebna zaradi svoje razgibanosti. Sicer enostavno zasnovana hiša z dvokapnico, a balkon v mansardi, ki rahlo izstopa, ji da malce razigran, moderen izgled.

171,5 m2 velika, mansardna hiša je posebna zaradi svoje razgibanosti. Sicer enostavno zasnovana hiša z dvokapnico, a balkon v mansardi, ki rahlo izstopa, ji da malce razigran, moderen izgled. Zanimiv je predel spalnice v 1. nadstropju, ki je samostojen in neodvisen od ostalih spalnih prostorov. Glavna spalnica ima svojo kopalnico in toaleto, ter lastno garderobno sobo. Na južnem delu hiše je veliko steklenih površin, kar daje hiši veliko dnevne svetlobe ter občutek, da so prostori dejansko večji, bolj odprti. Dnevni prostor, jedlnica in kuhinja so združeni v skoraj 45 m2 velik prostor, iz katerega je možen direkten izhod na teraso.

Da je vsaka hiša zares unikatna, lahko poskrbimo tudi z različnimi barvami fasade. Poigrajte se na spodnjem linku in si pričarajte povsem individualno zasnovan zunanji videz hiše;

https://studija.weber/realestate-configuration/public/2bb7d8de9283e8ed2a939682d30b29cc

 

 

Ostala ponudbaNaložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.