T: 08 20 573 93

Prizma R 124

Preberi opis

Neto stanovanjska površina:

124 m2

Naklon strehe:

Razmerje stranic:

1,29

Konfiguriraj svojo hišo

Vaša cena: 106.554 €

* Davčna stopnja: 0 %

Tloris

Opis

PRIZMA R 124 je enostaven kubus z ravno streho in stanovanjsko površino 124 m2. Hiša je nekoliko manjša od ostalih različic Prizem.

Ravno zaradi svoje enostavne oblike se je preprosto igrati z notranjo razporeditvijo prostorov. Polovica spodnjega dela hiše pripada dnevnim prostorom, ki je namenjena skupnemu bivanju vseh družinskih članov. Kadar se želijo umakniti v mir in tišino, so spalni prostori idealni za to, saj so umeščeni v zgornjem delu hiše.

Hiša ima ogromno prostora namenjenega shranjevanju, prostori so veliki, prostorni in svetli. Vzemite si čas in se poigrajte z mislijo, kako bi prostore razporedili vi, če bi želeli da je R124 vaš. 

Dodana je opcija tlorisa hiše s tremi otroškimi sobami in spalnico v nadstropju, za malenkost večje družine.

Da je vsaka hiša zares unikatna, lahko poskrbimo tudi z različnimi barvami fasade. Poigrajte se na spodnjem linku in si pričarajte povsem individualno zasnovan zunanji videz hiše;

https://studija.weber/realestate-configuration/public/acdc8c5720e8b97b24e40fcc3e1758b1

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na naslovu: info@noah.si ali na katerikoli navedeni telefonski številki v kontaktih.  

 

Ostala ponudbaNaložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.