T: 08 20 573 93

Nano X 115

Preberi opis

Neto stanovanjska površina:

115,3 m2

Naklon strehe:

20°

Razmerje stranic:

1,33

Konfiguriraj svojo hišo

Vaša cena: 108.551 €
Natisni ponudbo
Zid Standard+
Natisni ponudbo
Zid Optimum

* Davčna stopnja: 0 %

Tloris

Opis

Hišo Nano X 115 smo razvili iz njene predhodice Nano 115. Ravno streho smo nadomestili z večkapnico, ter s tem dosegli, da se da hišo postaviti na skoraj vseh področjih EU, ter hkrati delno pokrili teraso (terasa ni vključena v osnovno ceno hiše). Hiši so dodani napušči, kar hišo nekoliko vizualno poveča. Notranjost ni spremenjena, saj je praktičnost prostorov že izpopolnjena. Neto bivalna površina tako ostaja na 115,3 m2. V kolikor bi želeli spremenjeno notranjost hiš, to ne predstavlja nikakršnega problema in se lahko brez dodatnih stroškov, prilagodi vašim potrebam oziroma željam.

Imate vprašanje glede cenika montažnih hiš Noah? Pokličite nas na katero od naših telefonskih številk, ki jih imamo v kontaktu, ali izpolnite naš kontaktni obrazec in z veseljem vam bomo odgovorili.

Da je vsaka hiša zares unikatna, lahko poskrbimo tudi z različnimi barvami fasade. Poigrajte se na spodnjem linku in si pričarajte povsem individualno zasnovan zunanji videz hiše;

https://studija.weber/realestate-configuration/public/9ba5fe7140f8c5b918150d1b9a14c1c1

 

Ostala ponudbaNaložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.