T: 08 20 573 93

Nano 64 ravna streha

Preberi opis

Neto stanovanjska površina:

64 m2

Naklon strehe:

Razmerje stranic:

1:1,09

Konfiguriraj svojo hišo

Vaša cena: 82.906 €
Natisni ponudbo
Zid Optimum
Natisni ponudbo
Zid Standard+

* Davčna stopnja: 0 %

Tloris

Opis

Ker so želje in okusi ljudi različni, smo oblikovali tudi eno najmanjših NOAH hiš, NANO 64 z ravno streho. Tako dobimo sodobno hišo na pičlih 64m2. 

Na 64 m2 hiša ponuja prav vse, kar je potrebno za udobno življenje v dvoje ali v troje. 31m2 velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, ter široka balkonska vrata z direktnim izhodom na nekaj več kot 25m2 veliko teraso, razblini vsakršen dvom o premajhni hiši. Kabinet se lahko preuredi tudi v majhno otroško sobo. Tehničnemu prostoru se odvzame kvadrat in dobimo 9m2 veliko otroško sobo ali sobo za goste. 

Hišo Nano60 je možno, kot vsako našo tipsko hišo, povečati, kar, v kolikor statika to dopušča, ne spremeni cene po neto bivalni površini.

Da je vsaka hiša zares unikatna, lahko poskrbimo tudi z različnimi barvami fasade. Poigrajte se na spodnjem linku in si pričarajte povsem individualno zasnovan zunanji videz hiše;

https://studija.weber/realestate-configuration/public/f835681162ad3d87db1d810579ce7d69

Imate vprašanje glede cenika montažnih hiš Noah? Pokličite nas na katero od naših telefonskih številk, ki jih imamo v kontaktu, ali izpolnite naš kontaktni obrazec in z veseljem vam bomo odgovorili.

Ostala ponudbaNaložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.