Tipske hiše NOAH

Tipske hiše NOAH

Velika prednost montažne gradnje, ki se kaže predvsem v zadnjem obdobju, ko ljudem primanjkuje prostega časa, je, da je gradnja hitra, natančna in cenovno ugodnejša kot masivna (mokra) gradnja.

Leseno ogrodje povezano v celoto lažje klobuje vetru, potresu in snežnim obtežitvam. Zaradi majhne lastne teže v primerjavi z nosilnostjo je les uporabnejši za gradnjo kjer je zmanjšana nosilnost tal. Velika prednost lesa, zraven tega da gre za popolnoma naraven material, je, da je boljši izolator kot opeka. Stene montažnih hiš so veliko bolje toplotno izolirane kot stene pri klasični gradnji. Vsi montažni objekti so sestavljeni iz predhodno izdelanih kakovostnih in certificiranih elementov priznanih proizvajalcev, s katerimi dosegamo visoko stopnjo kvalitete. Vse NOAH hiše so vsaj nizkoenergijske.

 

Tipske hiše NOAH 0,07 MB  

Hiša je izpeljanka PRIZME R v dvokapni izvedbi. Zaradi pogojev v občinskih odlokih, ki zahtevajo obvezno uporabo dvokapnic, ponujamo Prizmo R tudi kot dvokapno izvedbo. Notranjost hiše je enaka, kot pri izvedbi PRIZMA R124 z ravno streho.

Večja različica naše najbolj prodajane klasične tipske hiške Klasik 107.

Kubo 97 je zelo sodobna, nadstropna hiša, enokapnica, ki na svojih 97m2 ponuja popolnoma vse, kar potrebuje tri ali štiričlanska družina.

Noah klasik je bila oblikovana na željo strank. Kvadratura hiše obsega 107 m2 neto bivalne površine oz 9m x 8m tlorisne površine. 

 

 

 

Cena hiše NANO 115 že od 60.745€ + ddv.

 

 

NANO 115 je naša druga najbolje prodajana hiška in je izpeljanka prvotno razvite NANO 115.

BOX 120 je klasična dvokapnica, ki jo je zaradi njene oblike možno postaviti kjerkoli.

PRIZMA R 124 je enostaven kubus z ravno streho in stanovanjsko površino 124m2. Hiša je nekoliko manjša od ostalih različic Prizem.

Cena hiše PRIZMA X že od 70.735€ + ddv.

 

 

Cena hiše PRIZMA V že od 64.260€ + ddv.

 

 

Cena hiše NEO 146 že od 78.317€ + ddv.

 

 

Cena hiše Line 171 že od 87.477€ + ddv.

 


S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu