Tipske hiše NOAH

Tipske hiše NOAH

Velika prednost montažne gradnje, ki se kaže predvsem v zadnjem obdobju, ko ljudem primanjkuje prostega časa, je, da je gradnja hitra, natančna in cenovno ugodnejša kot masivna (mokra) gradnja.

Leseno ogrodje povezano v celoto lažje klobuje vetru, potresu in snežnim obtežitvam. Zaradi majhne lastne teže v primerjavi z nosilnostjo je les uporabnejši za gradnjo kjer je zmanjšana nosilnost tal. Velika prednost lesa, zraven tega da gre za popolnoma naraven material, je, da je boljši izolator kot opeka. Stene montažnih hiš so veliko bolje toplotno izolirane kot stene pri klasični gradnji. Vsi montažni objekti so sestavljeni iz predhodno izdelanih kakovostnih in certificiranih elementov priznanih proizvajalcev, s katerimi dosegamo visoko stopnjo kvalitete. Vse NOAH hiše so vsaj nizkoenergijske.

 

Tipske hiše NOAH 0,07 MB  

BOX 120 je klasična dvokapnica, ki jo je zaradi njene oblike možno postaviti kjerkoli.

Najmanjša NOAH hiška je narejena na podlagi želja ljudi. Prisluhnili smo potrebam para oz 3-članske družine.

Cena hiše ONE 95 že od 50.700€ + ddv.

 

Kubo 97 je zelo sodobna, nadstropna hiša, enokapnica, ki na svojih 97m2 ponuja popolnoma vse, kar potrebuje tri ali štiričlanska družina.

Noah klasik je bila oblikovana na željo strank. Kvadratura hiše obsega 107 m2 neto bivalne površine oz 9m x 8m tlorisne površine. 

Cena hiše NOAH 110 že od 66.000 + ddv.

 

 

Cena hiše NANO 115 že od 60.745€ + ddv.

 

 

Cena hiše NANO X že od 67.297€ + ddv.

 

ONE L 122 je sodobno oblikovana atrijska hiša z klasično dvokapnico.

Ta lepotica je nekaj posebnega. Na vsega 122 kvadratih ponuja vse kar imajo veliki.

PRIZMA R 124 je enostaven kubus z ravno streho in stanovanjsko površino 124m2. Hiša je nekoliko manjša od ostalih različic Prizem.

Nano V 125 je izpeljanka svoje manjše predhodnice, kjer smo, zaradi zahtev prostorske ureditve naselja kamor je uvrščena, ravno streho nadomestili z dvokapnico. Hiša ima 125 m2 neto bivalne površine. Primerna je tudi za večje družine, saj ima  4 spalne prostore, ter ločeno kopalnico in sanitarije. 48m2 velik dnevni prostor, povezan s kuhinjo in jedilnico, je središče tega doma. Velika balkonska vrata, poleti odprejo domovanje tudi navzven. Hiša je atrijska in tako primerna za vse, ki želite imeti dom brez stopnic.

 

Cena osnovne verzija s BASIC zidom "na ključ": 106.908,00€ + DDV

Noah1 je bil zasnovan za projekt Dravski dvori.

Cena hiše PRIZMA X že od 70.735€ + ddv.

 

 

Cena hiše PRIZMA V že od 64.260€ + ddv.

 

 

Cena hiše NEO 146 že od 78.317€ + ddv.

 

 

NOE 170 z bivalno kvadraturo 170 m2, je hiša za malenkost bolj zahtevne ljudi. Sicer dvokapnica, a sodobnega in zelo mikavnega izgleda z razmigano in zanimivo notranjo razporeditvijo.

Cena hiše Line 171 že od 87.477€ + ddv.

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu