MONTAŽNA HIŠA PRIZMA X 144

MONTAŽNA HIŠA PRIZMA X 144

 

 

 

Osnova za razvoj hiše PRIZMA X je bila želja po velikih prostorih, kjer se ulovi čim več dnevne svetlobe. Hiša s 144,6 m2 neto bivalne površine razdeljene v dveh nadstropjih, ima velike steklene površine, ki so v večini obrnjene na jug. Streha je štirikapnica z napušči. Kako izgleda hisa s spremenjeno streho je možno videti pri hiši Prizma V.

Dnevni prostori skupaj s kuhinjo in jedilnico, ter tehnični prostori so v spodnjem delu hiše. Spalni prostori in sobe so zaradi zagotavljanosti miru in tišine pomaknjeni v prvo nadstropje.

Imate vprašanje glede cenika montažnih hiš Noah? Pokličite nas na katero od naših telefonskih številk, ki jih imamo v kontaktu, ali izpolnite naš kontaktni obrazec in z veseljem vam bomo odgovorili.

Da je vsaka hiša zares unikatna, lahko poskrbimo tudi z različnimi barvami fasade. Poigrajte se na spodnjem linku in si pričarajte povsem individualno zasnovan zunanji videz hiše;

https://studija.weber/realestate-configuration/public/a905e80f9b4ad4b5bd684d345200fc66

 S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu