MONTAŽNA HIŠA PRIZMA V 144 - DVOKAPNICA

MONTAŽNA HIŠA PRIZMA V 144 - DVOKAPNICA

 

 

 

Hiša PRIZMA V ima skupne neto bivalne površine 144,6 m2. Prostorski plani zahtevajo različne oblike streh, zato smo pri tej hiši oblikovali enostavno dvokapnico z minimalnimi napušči ob vhodu in predelu kjer je terasa. Tako dobimo sodobno oblikovano hišo, ki jo je možno postaviti na področja, kjer so zahteve po obliki hiš še zmeraj tradicionalne.

Dnevni prostori skupaj s kuhinjo in jedilnico se nahajajo v pritličju. "Tihi prostori" so premaknjeni v prvo nadstropje. Kot vse naše hiše, se lahko tudi Prizma pohvali z zelo dobro osvetljenimi dnevnimi prostori in direktnim izhodom na teraso.

Imate vprašanje glede cenika montažnih hiš Noah? Pokličite nas na katero od naših telefonskih številk, ki jih imamo v kontaktu, ali izpolnite naš kontaktni obrazec in z veseljem vam bomo odgovorili.

Da je vsaka hiša zares unikatna, lahko poskrbimo tudi z različnimi barvami fasade. Poigrajte se na spodnjem linku in si pričarajte povsem individualno zasnovan zunanji videz hiše;

https://studija.weber/realestate-configuration/public/f2c91a13f8fa42c54e9f93cce91b588b

 S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu