MONTAŽNA HIŠA NOE 166

MONTAŽNA HIŠA NOE 166

NOE ima 170 m2 bivalne površine in je hiša za malenkost bolj zahtevne ljudi. Sicer dvokapnica, a sodobnega in mikavnega izgleda z razgibano in zanimivo notranjo razporeditvijo. Hiša je v obliki L in tako delno zaobkroza zunanjo teraso. Pri tem daje občutek, da je terasa del bivalnih prostorov. V podaljšanem, spodnjem delu hiše so umeščeni spalni prostori z garderobno sobo in kopalnico. Tako je ta del povsem ločen od ostalih spalnih prostorov. Dnevni prostori so, kot pri večini današnjih hiš, odprti in medsebojno povezani - kuhinja, jedilnica in nekoliko ločena dnevna soba.

V zgornjem delu hiše so trije spalni prostori, kopalnica in velik centralni prostor, idealen za skupen igralni prostor za otroke. Iz centralnega dela je širok izhod na teraso, ki je delno pokrita z napuščem, tako da dodatno senčenje ni potrebno. Steklena ograja omogoča neomejen pogled na okolico tudi v primeru ko sedite.

Kot opcija je pokrita povezava z nadstreškom za avtomobile. Tudi ta izvedba je razgibana in posebna.

Kot za vsako našo hišo so možne spremembe v notranji razporeditvi prostorov, tako lahko pustite vaši domišljiji prosto pot.

Da je vsaka hiša zares unikatna, lahko poskrbimo tudi z različnimi barvami fasade. Poigrajte se na spodnjem linku in si pričarajte povsem individualno zasnovan zunanji videz hiše;

https://studija.weber/realestate-configuration/public/7fcb9caece75b60eafc1b6634ba79e14

 

 

 S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu