Montažna hiša NANO 67

Montažna hiša NANO 67

Najmanjša NOAH hiška je narejena na podlagi želja ljudi. Prisluhnili smo potrebam para oz 3-članske družine. Na 67 m2 hiška ponuja prav vse, kar je potrebno za udobno življenje v dvoje ali v troje. 30m2 velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, ter široka balkonska vrata z direktnim izhodom na nekaj več kot 25m2 veliko teraso, razblini vsakršen dvom o premajhni hiši. Kabinet se lahko preuredi tudi v majhno otroško sobo. Tehničnemu prostoru se odvzame kvadrat in dobimo 9m2 veliko otroško sobo ali sobo za goste. 

Hišo Nano67 je možno, kot vsako našo tipsko hišo, povečati, kar, v kolikor statika to dopušča, ne spremeni cene po neto bivalni površini.

Da je vsaka hiša zares unikatna, lahko poskrbimo tudi z različnimi barvami fasade. Poigrajte se na spodnjem linku in si pričarajte povsem individualno zasnovan zunanji videz hiše;

https://studija.weber/realestate-configuration/public/f835681162ad3d87db1d810579ce7d69

 Imate vprašanje glede cenika montažnih hiš Noah? Pokličite nas na katero od naših telefonskih številk, ki jih imamo v kontaktu, ali izpolnite naš kontaktni obrazec in z veseljem vam bomo odgovorili.

 S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu