MONTAŽNA HIŠA LINE 171

MONTAŽNA HIŠA LINE 171

 

 

171 m2 velika, mansardna hiša je posebna zaradi svoje razgibanosti. Sicer enostavno zasnovana hiša z dvokapnico, a balkon v mansardi, ki rahlo izstopa, ji da malce razigran, moderen izgled. Zanimiv je predel spalnice v 1. nadstropju, ki je samostojen in neodvisen od ostalih spalnih prostorov. Glavna spalnica ima svojo kopalnico in toaleto, ter lastno garderobno sobo. Na južnem delu hiše je veliko steklenih površin, kar daje hiši veliko dnevne svetlobe ter občutek, da so prostori dejansko večji, bolj odprti. Dnevni prostor, jedlnica in kuhinja so združeni v skoraj 45 m2 velik prostor, iz katerega je možen direkten izhod na teraso.

Balkon je možno obleči tudi v les. To da hiši posebno noto in popolnoma drugačen videz doma. Kako to izgleda, vam lahko pokažemo v 3D vizualizaciji, ki jo imamo pripravljeno. Prosimo vas, da nas kontaktirate in vam render pošljemo na vaš e-mail naslov.

Da je vsaka hiša zares unikatna, lahko poskrbimo tudi z različnimi barvami fasade. Poigrajte se na spodnjem linku in si pričarajte povsem individualno zasnovan zunanji videz hiše;

https://studija.weber/realestate-configuration/public/2bb7d8de9283e8ed2a939682d30b29cc

Imate vprašanje glede cenika montažnih hiš Noah? Pokličite nas na katero od naših telefonskih številk, ki jih imamo v kontaktu, ali izpolnite naš kontaktni obrazec in z veseljem vam bomo odgovorili.

 S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu