Montažna hiša KUBO 97

Montažna hiša KUBO 97

 

Kubo 97 je zelo sodobna, nadstropna hiša, enokapnica, ki na svojih 97m2 ponuja popolnoma vse, kar potrebuje tri ali štiričlanska družina.

Notranjost Kuba97 je projektirana tako, da je izkoriščenost vsakega centimetra hiše optimalna. Na 97m2 ni strahu, da bi se počutili utesnjeno, ali da ne bi bilo dovolj prostora tudi za odlaganje in shranjevanje. Spalni prostori so v zgornjem nadstropju hiše, kjer sta zagotovljena mir in tišina. Le-ti so, še posebej za takšno kvadraturo hiške, zelo veliki - 13,5m2 velika spalnica je pravo razkošje, prav tako 12,6m2 soba. Druga soba se lahko uporabi tudi kot delovni prostor, garderobna soba, ali manjša otroška soba.

Dnevni prostori se poleti razširijo na pokrito teraso, tako se lahko otroci v času opravljanja gospodinjski ali drugih opravil brez skrbi gibajo tudi izven hiše, saj so ves čas na očeh.

Hiško smo dodatno razgibali s pokrito teraso in nadstreškom za avtomobil. Na prvo oko preprosta hiša, a z dobro premišljenimi detajli, prava majhna vila, ki je lahko dostopna tudi vam.

Pri vsaki hiši opozorimo, da so možne spremembe, kar, v kolikor to dovoljuje statika, ne spreminja cene hiše. Dodatnih sprememb mi ne zaračunavamo!

Da je vsaka hiša zares unikatna, lahko poskrbimo tudi z različnimi barvami fasade. Poigrajte se na spodnjem linku in si pričarajte povsem individualno zasnovan zunanji videz hiše;

https://studija.weber/realestate-configuration/public/108c7f7c61ca75442db71be72f4dd73d

Imate vprašanje glede cenika montažnih hiš Noah? Pokličite nas na katero od naših telefonskih številk, ki jih imamo v kontaktu, ali izpolnite naš kontaktni obrazec in z veseljem vam bomo odgovorili.

 

 

 

 S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu