Montažna hiša KLASIK 107

Montažna hiša KLASIK 107

Noah klasik je bila oblikovana na željo strank. Kvadratura hiše obsega 107 m2 neto bivalne površine oz 9m x 8m tlorisne površine. 

Hiša je enostavna dvokapnica, ki jo je, zaradi svoje klasične oblike, možno postaviti kjerkoli. Kot vsaka NOAH hiša, ima tudi KLASIK veliko svetlih površin. Prostori so zasnovani tako, da za še tako zahtevne ljudi, izgine občutek utesnjenosti. Vse tri sobe v prvem nadstropju so v velikosti od 11m2 - 14m2, kar je več kot dovolj za prijetno bivanje v svojem domu. V zgronjem nadstropju je umeščena 10m2 velika kopalnica. Majhne sanitarije smo postavili v spodnje nadstropje.

Dnevni prostori so združeni skupaj z kuhinjo in jedilnico. Balkonska vrata so dovolj široka, da lahko v toplih dneh odpremte svojo domovanje tudi na pokrito teraso. Tako si povečate prostor bivanja tudi navzven.

Da je vsaka hiša zares unikatna, lahko poskrbimo tudi z različnimi barvami fasade. Poigrajte se na spodnjem linku in si pričarajte povsem individualno zasnovan zunanji videz hiše;

https://studija.weber/realestate-configuration/public/b6a7715869d0990308b07c2dc177f119

Spremembe so seveda možne, kot za vsako tipsko hišo NOAH in pri tem se ni potrebno bati, da bi vam za to uslugo računali. Za vse ostale informacije in podrobnosti nas lahko kontaktirate na info@noah.si ali katerokoli telefonsko številko, navedeno v kontaktih.

 

 

 S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu