Hiše za prodajo

Hiša je že v prodaji. Za vsa vprašanja smo vam na voljo na naših navedenih kontaktnih številkah ali e-mail naslovu.


Predstavljamo vam simpatičen projekt, namenjen mladim družinam, tudi tistim z več otroci, kot parom brez otrok.  Montažne hiše na ključ predstavljajo moderen, ugoden, kvaliteten in energetsko varčen dom. Ležijo v naselju Dravski dvori v občini Miklavž.

Vsak dupleks meri 160m2 bruto površine oz 135 m2 neto bivalne površine + pokrita terasa + lesen vetrolov in stoji na 350m2 veliki parceli.

Hiše so izdelane v 3.različnih fazah in sicer: zunaj dokončan objekt, delni ključ ali hiša na ključ.

Hiša na ključ vključuje:

  • Elektroinštalacije v kompletu po načrtih: izvedena elektro omarica, osnovna stikala in vtičnice v beli barvi,
  • Strojne inštalacije: komplet odtoki, vodovod. Ogrevanje s toplotno črpalko zrak-voda, talno gretje, izvedba inštalacij za vodo na zunanjem delu hiše,
  • Slikopleskarska dela,
  • Dvakrat beljeno z belo barvo,
  • Kopalnica: položena keramika višjega srednjega razreda (betonske ploščice) po ideji podjetja, hrastov parket, pripravljene vodovodne inštalacije za kad (1x), straniščno školjko (2x), bide (1x) in umivalnik (2x), armature Hans Grohe in tuš kad Kolpa san,
  • Okna so zunaj alu, iz notranje strani plastika,
  • Kritina Creaton,
  • Vhodna vrata so višji srednji razred – Pirnar vrata,
  • Urejena okolica z pokrito teraso in dodatnim lesenim vetrolovom ob vhodu v hišo

Pritličje ima 66 m2 neto bivalne površine + cca. 10 m2 terase s pergolo + 9 m2 pokritega vhoda. V spodnjih prostorih hiše se nahaja 13 m2 velik prostor, ki ga lahko namenite kot spalni prostor, delovni prostor,... Tehnični prostor je v kompletu pod stopniščem, s čimer se dodatno izkoristi sicer "mrtvi kot".  Kuhinja, jedilnica in dnevna soba so združeni v 31 m2 velik, svetel prostor. Iz dnevne sobe je direkten izhod na teraso. V poletnih mesecih si tako lahko povečate svoje domovanje naravnost v naravo.

V prvo nadstropje vodi leseno stopnišče, ki je odprto v dva nadstropja. S tem dobite dodaten občutek prostornosti hiše. Nadstropje ima prav tako 65 m2 neto bivalne površine. Dobro osvetljen, velik  hodnik loči 4 prostore, spalnico, kopalnico in 2 otroški sobi. Hodnik je tako prostoren, da se lahko izkoristi kot igralni del hiše, morda kot računalniški kotiček, ali se enostavno zapre z vgradnimi omarami.

Vsaka hiša ima z zadnje strani s pergolo pokrito teraso ter dovolj veliko zelenico, da je možno postaviti otroška igrala ali roštilj za toplejše dni v letu.

Oddaljenost iz Maribora je 14 km po avtocesti. Osnovna šola in vrtec sta oddaljena 4 km oz. 5 min vožnje z avtomobilom.

Cena posameznega dupleksa izvedenega na ključ je 159.900€ z vključenim DDV.

Za vse podrobnosti nam lahko pišete na info@noah.si ali pokličete na telefonsko številko: 041/850 055

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu