KJE GRADIMO

KJE GRADIMO

Trenutno imam odprtih 5 gradbišč, skupaj 8 hiš. Prisotni smo na slovenskem in avstrijskem trgu. Z lastnimi zaposlenimi in lastno proizvodnjo, izvajamo dela od začetka, do konca - od zemeljskih del, do "hiša na ključ". Za zaključna gradbena dela, deloma sodelujemo s podizvajalci (stavbno pohištvo, elektro inštalacije, strojne inštalacije, polaganje talnih in stenskih oblog).

Izvajamo predvsem individualno zasnovane hiše. Naša ponudba tipskih hiš, trenutno zajema 18 hiš, ki jih prilagajamo glede na želje strank. Prilagoditev posebej ne zaračunavamo, saj se zavedamo, da je potrebno vsako hišo narediti kar se da udobno in prijazno družinam, ki bodo v njih živele. Da olajšamo strankam pot od začetka, do same vselitve, je v naših cenah tipskih hiš zajeta tudi pridobitev gradbenega dovoljenja (DGD in PZI projekt) 


Simpatična majhna hiška, naročena skupaj s pridobitvijo gradbenega dovoljenja, izvedbo zemeljskih del, ter talne plošče skupaj s teraso v opciji "zunaj dokončan objekt".

Izvedena talna plošča. Hiša je trenutno v proizvodnji. Montaža je predvidena v sredini meseca novembra 2019. Hiša je naročena kot opcija "zunaj dokončan objekt". 

Kot proizvajalci montažnih objektov in izvajalci talnih plošč ter kleti, nastopamo tudi v sosednji Avstriji. Trenutno imamo odprto gradbišče v bližini meje.

Projekt zajema izvedbo talne plošče za hišo dvojček - dve enoti v opciji "na ključ".  Hiši se bosta montirala konec meseca novembra oz. začetek mesec decembra.

Trenutno največji in najzahtevnejši projekt od pridobitve gradbenega dovoljenja, do izvedbe na ključ.

Smo v fazi izvedbe montažnega dela hiše, ki zajema 2 nadstropja. Le-ta se dvigata nad betonsko kletjo in betonirano teraso z vzidanim bazenom. Fazo zemeljskih in betonskih del, smo opravili v poletnih mesecih.

Ko uporabimo jeklene profile HEM, potem gre zares :) .

Hiša je lep primer moderne enodružinske hiše s kombinacijo betona, lesa, jekla in stekla. Hiša ima 350m2 neto bivalne površine.  

Hiša se izvaja kot opcija "na ključ" in bo v letu 2020 ena od reprezentativnih vzorčnih objektov podjetja NOAH.

 

Enodružinska hiša P+1. Naročena kot opcija "hiša na ključ", skupaj z izvedbo talne plošče in prijavo gradbišča. Trenutno narejena fasada in naročeno stavbno pohištvo. Izvajajo se elektro in strojne inštalacije.

Miklavž na dravskem polju. 4 enote, dvojčki. Vsaka enota ima 135 m2. Hiše so bile zgrajene za trg in prodane.

Trenutno je, po predhodni najavi, eno enoto še možno videti kot vzorčen objekt. Enota 2 je bila narejena "na ključ".  

V zavihku VIRTUALKE je možno videti sprehod po eni od zaključenih enot.


S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu